VEGAN TYČINKY BOMBUS

Mají mnoho druhů, 4 řady - RAW ENERGY jsou bez tepelné úpravy z čistě přírodních surovin, RAW PROTEIN - pro sportovce, bílkoviny rostlinného původu, rýžový protein, SLIM SNACK - bez tepelné úpravy, nižší kalorická hodnota, vitamíny, minerály, vláknina, KIDS ENERGY - pouze přirozeně se vyskytující cukry, zdravá dobrota pro děti.

Já zkusila pro začátek tyčinku kokos a kakao, tyčinku s banánem a chia semínky a tyčinku švestka s chia semínky.


KOKOSOVÁ:

"Tyčinka ze sušeného ovoce a kokosu, bez konzervačních látek, lepku, mléka, sóji a přidaného cukru. Obsahuje pouze přirozeně se vyskytující cukry. Vyrobeno bez tepelné úpravy."

Složení: datle 68%, kokos 26%, kakao 6%. Může obsahovat kousky skořápek, ořechů, pecek, arašídů, sezamu."

"Obsah přírodního a tepelně neupravovaného kokosu pomáhá při odvápnění kostí, lámavosti vlasů a nehtů a podporuje tvorbu zubní skloviny. Užitečný je také při bolestech pohybového ústrojí při zvýšeném svalovém napětí a řídnutí kostí (osteoporóze). I přes vyšší obsah rostlinného tuku nezvyšuje tvorbu cholesterolu."

CENA: 26 Kč, 50g

BANÁNOVÁ:

"Ovocná tyčinka s pohankou a semínky s příchutí banán, bez konzervačních látek, lepku, mléka, sóji a přidaného cukru. Obsahuje pouze přirozeně se vyskytující cukry."

Složení: "datle 40%, banán 25%, pohanka 19%, slunečnicová jádra 8%, chia semínko 4%, lněné semínko 4%"

"Banány jsou lehce stravitelné, vhodné jak pro děti, tak pro dietní režim či rekonvalescenci. Posilují imunitu, uklidňují nervy a pomáhají ke zlepšení spánku. Vysoký obsah vlákniny podporuje správné fungování střev. Banány jsou prospěšné také při odvodnění organismu a snižování hmotnosti. Potřebné vitamíny, minerály, stopové prvky a omega-3 mastné kyseliny v této tyčince zajišťují chia semínka, slunečnicová jádra a lněné semínko."

CENA: 26 Kč, 50g

ŠVESTKOVÁ:

"Ovocná tyčinka s pohankou a semínky s příchutí švestka, bez konzervačních látek, lepku, mléka, sóji a přidaného cukru. Obsahuje pouze přirozeně se vyskytující cukry. Vyrobeno bez tepelné úpravy."

Složení: "datle 40%, švestky 25%, pohanka 19%, slunečnicová jádra 8%, chia semínka 4%, lněná semínka 4%. Může obsahovat stopy skořápek, ořechů, pecek, arašídů, sezamu."

"Švestky působí blahodárně při revmatizmu, dně, ledvinových a jaterních onemocněních. Pomáhají při odtučňovacích a dietních režimech. Jsou vhodné pro odvodnění při obezitě. Brání ukládání nadbytečných tuků v těle a napomáhají tak při hubnutí."

CENA: 26 Kč, 50g

Zakoupeno ve Vegan Marketu Černá Labuť/Praha.

Texty viz http://www.bombusenergy.cz/

Komentáře