PŘÍRODNÍ REPELENT Incognito - PROTI KOMÁRŮM A KLÍŠŤATŮM

Veganský!

Vysoce účinný 100% přírodní repelent. Poskytuje 100% ochranu proti všem 3 500 různým druhům bodavého hmyzu, včetně muchniček, moskytů, vos, včel, much, koutulí, ovádů, klíšťat, blech, komárů a dalším. Obsahuje účinnou složku Citrepel 75. Repelent je 100% přírodní, neobsahuje DEET (dithyltoluamid) ani žádné jiné pesticidy či toxické chemikálie. Je vhodný pro všechny členy rodiny včetně malých dětí i pro osoby s citlivou kůží. Jeho maximální účinnost je klinicky prokázána. Působí až 5 hodin, bez pocitu mastnoty.

K zakoupení např. zde: http://www.feelgoodfamily.cz/repelent-proti-komarum-incognito/ nebo http://www.econea.cz/prirodni-repelenty-pro-komarum-a-hmyzu/

Osobně jsem ho ještě nevyzkoušela, o jeho existenci jsem se dozvěděla teprve nedávno, ale rozhodně ho plánuji pořídit, až dopotřebíme ten "klasický".

Komentáře

  1. Takový repelent bych taky potřebovala. My je nepoužíváme kvůli tomu, že je to samá chemie a kolikrát mě z něj i bolela hlava, takže repelent nepoužíváme a zase máme z lesa klíšťata, takže taky nic moc. Na doma nic nepotřebuju, tam máme v zásuvkách lapač komárů a hmyzu , ale do toho lesa by to ten repelent fakt chtělo.

    OdpovědětVymazat

Okomentovat