PETRŽEL
MRKEV
KMÍN
PÓREK
2x ZELENINOVÝ BUJÓN
SÓJ. MLÉKO
HRUBÁ či POLOHRUBÁ MOUKA
- vařit petržel, mrkev a kmín
- když je mrkev měkčí, přidat pórek + bujón + sůl
- na pánvičce osmahnout 4 lžíce polohrubé mouky, rozmíchat ve studené vodě
NOČKY
- trochu soli, trochu mléka
- špetku hrašky, dobře promíchat
- zasypat hrubou moukou, rozmíchat
- na špičku malé lžičky nabrat a těšně nad vodou pustit (lžičku před nabráním namočit v horké vodě)
- vařit 3 minuty
+ na závěr bylinky
MRKEV
KMÍN
PÓREK
2x ZELENINOVÝ BUJÓN
SÓJ. MLÉKO
HRUBÁ či POLOHRUBÁ MOUKA
- vařit petržel, mrkev a kmín
- když je mrkev měkčí, přidat pórek + bujón + sůl
- na pánvičce osmahnout 4 lžíce polohrubé mouky, rozmíchat ve studené vodě
NOČKY
- trochu soli, trochu mléka
- špetku hrašky, dobře promíchat
- zasypat hrubou moukou, rozmíchat
- na špičku malé lžičky nabrat a těšně nad vodou pustit (lžičku před nabráním namočit v horké vodě)
- vařit 3 minuty
+ na závěr bylinky
Komentáře
Okomentovat