KYSANÉ ZELÍ (bílé) - 300-500 gramů
HLADKÁ MOUKA - 2 hrnky
POLOHRUBÁ MOUKA
SŮL
DRCENÝ KMÍN
MAJORÁNKA
OLEJ - 2 lžíce
- zelí slijeme, vymačkáme z něj přebytečnou vodu a pokrájíme na menší kousky
- smícháme v misce s moukou, osolíme (hooodně), opepříme + kmín a majoránka
- důkladně promícháme
- posypeme si vál polohrubou moukou, vyválíme 0,5 - 1 cm placku - rozkrájíme na malé obdélníčky
- na plech + pečící papír
- do předehřáté trouby na cca 20 min na 200°C
HLADKÁ MOUKA - 2 hrnky
POLOHRUBÁ MOUKA
SŮL
DRCENÝ KMÍN
MAJORÁNKA
OLEJ - 2 lžíce
- zelí slijeme, vymačkáme z něj přebytečnou vodu a pokrájíme na menší kousky
- smícháme v misce s moukou, osolíme (hooodně), opepříme + kmín a majoránka
- důkladně promícháme
- posypeme si vál polohrubou moukou, vyválíme 0,5 - 1 cm placku - rozkrájíme na malé obdélníčky
- na plech + pečící papír
- do předehřáté trouby na cca 20 min na 200°C
Komentáře
Okomentovat