- má vysoký obsah vlákniny, je zdrojem hořčíku, zinku a draslíku
- složení: hrách, směs obilovin (kukuřice, rýže, jáhly), sůl s obsahem 40% draslíku, směs koření
- neobsahuje lepek, laktózu, cholesterol, glutaman sodný, konzervanty ani barviva
balení: 1 kg
cena: 134 Kč
použití:
MÍSTO VEJCE
- 1 vejce = 20 g hrašky + 40 ml vody
- přidává se do mouky na knedlíky, noky, palačinky i koláče
- na přípravu placek, bramboráků, karbanátků atd.
- na zahušťování omáček, polévek (smíchat s vodou a 20 minut povařit, stačí cca polévková lžíce)
OBALOVÁNÍ
- pro 4 osoby smícháme 100 g hrašky a 150 ml vody na těstíčko
- karbanátky oblaujeme v těstíčku a smažíme ve vyšší vrstvě rozpáleného oleje
BEŠAMELOVÁ OMÁČKA
- uvařením hrašky v poměru 1:6 s vodou získáme bešamelovou omáčku
- hodí se na zapékání brambor, těstovin a přípravu lasagní
POMAZÁNKY
- uvařením hrašky v poměru 1:4 s vodou získáme výživný základ pomazánek, dresingů a majonéz
- složení: hrách, směs obilovin (kukuřice, rýže, jáhly), sůl s obsahem 40% draslíku, směs koření
- neobsahuje lepek, laktózu, cholesterol, glutaman sodný, konzervanty ani barviva
balení: 1 kg
cena: 134 Kč
použití:
MÍSTO VEJCE
- 1 vejce = 20 g hrašky + 40 ml vody
- přidává se do mouky na knedlíky, noky, palačinky i koláče
- na přípravu placek, bramboráků, karbanátků atd.
- na zahušťování omáček, polévek (smíchat s vodou a 20 minut povařit, stačí cca polévková lžíce)
OBALOVÁNÍ
- pro 4 osoby smícháme 100 g hrašky a 150 ml vody na těstíčko
- karbanátky oblaujeme v těstíčku a smažíme ve vyšší vrstvě rozpáleného oleje
BEŠAMELOVÁ OMÁČKA
- uvařením hrašky v poměru 1:6 s vodou získáme bešamelovou omáčku
- hodí se na zapékání brambor, těstovin a přípravu lasagní
POMAZÁNKY
- uvařením hrašky v poměru 1:4 s vodou získáme výživný základ pomazánek, dresingů a majonéz
Komentáře
Okomentovat