SALÁT:
5-6 BRAMBOR (velkých)
1 CIBULE
3x MRKEV
CELER (stačí polovina)
1 PETRŽEL
UZENÉ TOFU
KYSELÉ OKURKY
SŮL, PEPŘ
1-2 lžíce HOŘČICE
SOJANÉZA
- oškrabeme a nakrájíme zeleninu, dáme vařit do hrnce
- pak přidáme nadrobno nakrájené kys. okurky, hořčici, tofu a sojanézu
- osolíme, opepříme, vše promícháme
CELER alá kapr:
- celer nakrájíme na půl-kolečka a povaříme, aby trochu změknul (10-15 minut)
- okapeme, osolíme, opepříme + např. koření na ryby
- obalíme v trojobalu:
- první talíř: hladká mouka
- druhý talíř: lžíce hrašky rozmíchané ve vodě s troškou kurkumy a se solí
- třetí talíř: strouhanka
- krátce osmažíme z obou stran do zlatova
5-6 BRAMBOR (velkých)
1 CIBULE
3x MRKEV
CELER (stačí polovina)
1 PETRŽEL
UZENÉ TOFU
KYSELÉ OKURKY
SŮL, PEPŘ
1-2 lžíce HOŘČICE
SOJANÉZA
- oškrabeme a nakrájíme zeleninu, dáme vařit do hrnce
- pak přidáme nadrobno nakrájené kys. okurky, hořčici, tofu a sojanézu
- osolíme, opepříme, vše promícháme
CELER alá kapr:
- celer nakrájíme na půl-kolečka a povaříme, aby trochu změknul (10-15 minut)
- okapeme, osolíme, opepříme + např. koření na ryby
- obalíme v trojobalu:
- první talíř: hladká mouka
- druhý talíř: lžíce hrašky rozmíchané ve vodě s troškou kurkumy a se solí
- třetí talíř: strouhanka
- krátce osmažíme z obou stran do zlatova
Komentáře
Okomentovat